مدت ها پيش از اين که آنتي بيوتيک هاي دارويي معرفي شوند، مردم از مواد غذايي و گياهان دارويي براي کمک به مبارزه با عفونت و بيماري استفاده مي کردند. بسياري از اين مدافعان طبيعي همچنان نيز در نقاط مختلف جهان استفاده مي شوند. در ادامه با برخي از قوي‌ترين آنتي بيوتيک هاي طبيعي بيشتر آشنا مي شويم. روغن ارگانو ارگانو فوايدي فراتر از بهبود عطر و طعم غذا را ارائه مي کند. روغن ارگانو به گوارش و کاهش وزن کمک مي کند. همچنين ارگانو و روغن ارگانو را مي توان به عنوان يک ماده ضد باکتري طبيعي براي مبارزه با باکتري هاي عامل عفونت و همچنين مبارزه با رشد بيش از حد «کانديدا»، يک نوع مخمر عامل عفونت قارچي، استفاده کرد. زماني که به سرماخوردگي يا آنفلوآنزا مبتلا شده ايد، ارگانو يکي از نخستين گزينه هايي است که مي توانيد براي بهبود شرايط خود مد نظر قرار دهيد. البته بايد به ميزان مصرف توجه داشته باشيد زيرا مصرف بيش از حد آن مي تواند موجب ناراحتي يا سوزش معده شود. براي استفاده از روغن ارگانو، آن را در آب يا يک روغن حامل رقيق کنيد و تنها به مقدار توصيه شده روزانه مصرف کنيد.


 


سرکه سيب سرکه سيب از ويژگي هاي آنتي بيوتيک، ضد قارچ و ضدعفوني کننده برخوردار است که مي تواند به طور طبيعي بدن را قليايي سازد و اين شرايط مي تواند به پيشگيري يا مبارزه با برخي انواع سرطان کمک کند. سرکه سيب مي تواند به بهبود سوزش سردل، مديريت وزن، و کاهش کلسترول نيز کمک کند. همچنين، از سرکه سيب مي توان براي استرليزه کردن يا ضد عفوني کردن سود برد يا از آن به عنوان يک چاشني در غذاهاي مختلف استفاده کرد. عسل خام عسل يکي ديگر از منابع طبيعي آنتي بيوتيک است زيرا آنزيمي در اين ماده غذايي وجود دارد که هيدروژن پراکسيد يا آب اکسيژنه ترشح مي کند، از اين رو، گزينه خوبي براي درمان طبيعي زخم ها و پيشگيري از عفونت محسوب مي شود. رومي هاي باستان براي پيشگيري از عفونت و درمان آن در ميدان جنگ از عسل استفاده مي کردند. براي بهره‌مندي از تمام فوايد عسل بايد نمونه هاي خام، غير پاستوريزه و ارگانيک را خريداري کنيد زيرا نمونه هاي تجاري پردازش شده و فاقد بسياري از فوايد سلامت اين ماده غذايي هستند. عسل مي تواند به تسکين مشکلات گوارشي، سرماخوردگي، و گلو درد نيز کمک کند. سير سير گزينه اي عالي براي مبارزه با سرماخوردگي است. آليسين موجود در سير در برابر مخمر، انگل ها، باکتري ها، کانديدا و غيره به خوبي از شما محافظت مي کند. آليسين يکي از ترکيبات فعال موجود در سير تازه است که داراي خواص ضد ميکروبي است. سير خام خرد شده بهترين گزينه براي بهره‌مندي از فوايد کامل اين ماده غذايي است. نقره کلوئيدي اين آنتي بيوتيک طبيعي قرن ها مورد استفاده قرار گرفته و يکي از گزينه هاي طبيعي براي مقابله با عفونت هاي گلو محسوب مي شود. نقره کلوئيدي ترکيبي از ذرات نقره معلق در يک مايع است. البته، اين يک درمان موقتي است زيرا نقره به عنوان يک ف سنگين مي تواند سمي باشد. نقره کلوئيدي مي تواند براي توقف فعاليت آنزيم هايي که باکتري هاي تک سلولي براي تکثير به آنها نياز دارند، استفاده شود. زنجبيل زنجبيل يک آنتي بيوتيک و ضد باکتري طبيعي است. دير زماني است که از اين ماده غذايي براي اهداف پزشکي مانند درمان سرماخوردگي، حالت تهوع، آسم، کوليک، تپش قلب، تورم، و ناراحتي هاي معده استفاده مي شود. پياز پياز از ويژگي هاي ضد باکتري برخوردار است و به واسطه توانايي خود در مبارزه با بيماري، ناخوشي و سموم شناخته شده است. قرار دادن چند برش پياز در خانه مي تواند باکتري هاي زيادي را از محيط زندگي شما بکاهد. ريشه ترب کوهي ريشه ترب کوهي حاوي ايزوتيوسيانات ها (ITCs) است که ثابت شده است از ويژگي هاي ضد باکتري برخوردار هستند. در نتيجه، اين ماده غذايي مي تواند به عنوان يک آنتي بيوتيک طبيعي استفاده شود. ثابت شده است که روغن عامل مزه قوي ترب کوهي به نام آليل ايزوتيوسيانات توانايي مقابله با تعدادي از عوامل بيماري‌زا را دارد. فلفل هابانرو فلفل هابانرو نه تنها به عنوان يکي از تندترين فلفل هاي جهان شناخته مي شود، بلکه خواص ضد باکتري جالب توجه اي را نيز ارائه مي کند. در حقيقت، شما مي توانيد از سس هاي چيلي هابانرو براي مبارزه با باکتري ها استفاده کنيد! زردچوبه کورکومين، ماده فعال موجود در زردچوبه، از ويژگي هاي ضد باکتري و ضد ميکروب برخوردار است. زردچوبه به واسطه ويژگي هاي دارويي خود مانند ضد التهاب بودن از محبوبيت بالايي برخوردار است. همچنين، ثابت شده است که زردچوبه به عنوان يک عامل ضد سرطان، بيماري هاي خودايمني، بيماري هاي التهابي و بسياري موارد ديگر عمل مي کند. اکيناسه ممکن است چندان با اين ماده غذايي آشنا نباشيد، اما اکيناسه (سرخارگل) يک گياه دارويي است که مصرف آن مي تواند به پيشگيري و درمان سرماخوردگي و کوتاه کردن مدت زمان بيماري کمک کند. مصرف اکيناسه انتخابي عالي به عنوان يک اقدام پيشگيرانه است.


قوي‌ترين آنتي بيوتيک هاي طبيعي


قوي‌ترين آنتي بيوتيک هاي طبيعي



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : طبيعي ,باکتري ,استفاده ,تواند ,آنتي ,بيوتيک ,آنتي بيوتيک ,ماده غذايي ,روغن ارگانو ,نقره کلوئيدي ,براي مبارزه ,آنتي بيوتيک طبيعي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jose سایت رسمی یادداشت های غیررسمی Melanie قالب پاورپوینت پایان نامه گوهرشاد فروش برنج ارزان کتابخانه عمومی علامه شیخ مفید اسلامیه تحلیل و نمایش آثار هنری مطرح جهان